Beställa catering

Idag var jag nere och åt lunch med Sandra, vi pratade om allt möjligt. Men speciellt om hennes kille som fortfarande beter sig illa mot henne, han ska tydligen ha träffat en tjej. Dem känner inte varandra egentligen, utan han hade skrivit till henne att hon var snygg och om dem skulle ses på en cigg. 

Han är så himla falsk och han vågar inte stå för det han gör, och när han erkänner att han gjort nått så säger han att det är för att hämnas på henne. Hur barnslig får man vara egentligen. Han är 23 år gammal men beter sig som han vore 12. Enligt mig är det inte ett okej beteende, skulle Stefan vara sådär så hade inte vi bott ihop iallafall. 

Vi har kollat på catering i umeå och funderar på att beställa det till vår födelsedag. Tror det kommer bli jättebra och trevligt. Det är lite roligare än att bara ha ett kalas med fika hemma, såg jättebra ut och personalen var trevlig.