Bra hjälp när det behövs

Ja vi har bara en hälsa och vi behöver alla hjälp någon gång med något som har med våran hälsa att göra. Ibland måste man besöka doktorn för magproblem eller andra gånger gå till tandläkaren eller gå till någon för att prata. Man kan behöva gå på psykoterapi i Stockholm om man känner att man behöver hjälp med det.

Ja vi behöver ta hand om vår hälsa och se till lätt vi mår bra på alla sätt och vis. Det hjälper mycket med att äta rätt och att träna och försöka att inte stressa så mycket. Det är en bra start på att må bra.

Ta sig tid att må bra

Ja i dagens stressiga vardag är det många som inte tar sig tid att ta hand om sin hälsa och det gör att många blir utbrända och har svårt att komma tillbaka till sitt vanliga liv som som hade innan. Så det är bra att inte ta ut sig för mycket så att det går så långt att man bränner ut sig, utan det är bättre att man tar det lite lugnare och ser till att man inte stressar för mycket. Då kan man slippa att bränna ut sig. 

Ja det är bättre att ta det lugnt och dra i bromsen när man märker att det börjar bli för mycket och inte vänta tills det går för långt. Så det är bra att tänka på det och att också vara uppmärksam på sina nära och kära så att dom inte bränner ut sig. För man vill inte att som ska må dåligt och ibland kan det vara svårt att själv se signalerna på att man mår dåligt och då är det bra om någon närstående kan vara lite uppmärksam och se vad som är på gång och försöka få dom att stressa ner lite.