Ibland så behövs det

Vår hälsa är väldigt komplex och det finns så mycket som kan göra att vi mr bra eller dåligt. Det är viktigt att vi tar hand om vår kropp på bästa möjliga sätt. Så att vi känner att vi mår bra och att vi kan fungera bra och göra det vi ska om dagarna.
Det kan vara så att man har råkat ut för något jobbigt i livet vilket gör att man behöver lite hjälp att bearbeta det och det kan var svårt att få det att bli så själv.

Ta hjälp av dom som kan 

Ja det är ju bra att det finns hjälp att få när man så behöver det. Det kan vara bra att söka hjälp hos något som jobbar med det, att gå på kbt i stcokholm är något som har hjälp många att bli bättre och att kunna hantera en viss situation bättre än om man inte hade fått den hjälpen.
Ja kbt är ett bra sätt att kunna jobba med det jobbiga och att kunna koma över det så att man orkar kämpa på och att man kan få en fungerande vardag även om man har varit med om något jobbigt i livet som gör att man inte känner sig som tidigare.
Ja det är viktigt att man tar tag i det så att det inte går för länge och man mår dåligt och inte orkar att leva sitt liv som man vill och önskar.
Ja det är bra att det finns hjälp att få och man måste ju också se till att man tar emot den hjälp som finns att ta emot. Det är ett bra sätt att kunna må bra och att kunna bli bättre på det som man har jobbigt med. Vår hälsa är viktigt och det är viktigt att vi tar hand om den på bästa sätt.